Ѓоковиќ е примитивец и шовинист, не случајно е најнепопуларен од сите тениски шампиони (Видео)

Амбасадорот на Косово во Бугарија со жестоки навреди кон еден од најдобрите тенисери во историјата.

Слични вести...