Гостивар е град на големи суми – Топ тикетот за овој викенд има добивка од 14.000 евра

За ваква добивка треба да се има и храброст.

Слични вести...

4 Responses

  1. Avatar Дејан напиша:

    Гент-Сент Труден не беше ГГ3+ на полувреме..Мала забелешка 😀