Грчки циркус – Бараа странски судии, па ги затворија во соблекувална

Второто полувреме на куп-мечот меѓу АЕК и Арис доцнеше половина час откако португалските арбитри беа незадоволни од односот на раководните лица на тимот од Атина.

Слични вести...