Хабиб не се плаши од мечка, ама „кидна“ од едно друго опасно животно (Видео)

Хабиб Нурмагомедов нема страв да се бори со мечка, но побегна од тренингот во сала од уште едно опасно животно.

Додека одмараше со своите соработници и спаринг партнери му подметнаа змија на тартанот, а реакцијата и на Хабиб и на сите останати е урнебесна.

Неорикосновениот шампион во Ултемиејт фајт се подготвува за следната битка, а целата ситуација можете да ја погледнете на видеото, на исечокот на 4.50 минути.

- Оглас -

Најнови вести