Херои – Кјаер и судијата Тејлор реагираа молскавично и му го спасија животот на Ериксен

Соиграчот Симон Кјаер реагираше извонредно и веднаш му го извади јазикот на Кристијан и му даде вештачко дишење, а и арбитарот реагираше многу брзо

Слични вести...