И дамите знаат да тепаат, хокеарките на Бугарија и Романија си делеа боксови (Видео)

Тепачките на хокеарските натпревари се редовна појава кога станува за мажите, но и жените знаат да ја демонстрираат својата воинствена страна и тоа го покажаа репрезентативките на Бугарија и Романија за време на Светското првенство во дивизијата Ц.

Романија водеше со 10:2 кога започна тепачката, додека судиите се обидуваа да ги раздвојат воинствените хокеарки.

Масовната тепачка заврши со дури 554 минути казна за хокеарките на двете репрезентации.

 

- Оглас -

Најнови вести