Има симболика – Пандев се прости во 69-тата минута во 69-тиот меч како капитен на Македонија (Фото+Видео)

Сите репрезентативци на Македонија направија шпалир за капитенот, кој беше заменет и ја заврши кариерата.

Слични вести...