Ја спаси Херта од испаѓање и доби отказ – Лабадија е минато, нов тренер е легенда на клубот

Пал Дардаи повторно ќе биде нов кормилар на екипата од Берлин откако мина 4 години како тренер на клубот каде што е рекордер.

Слични вести...