Јубилејниот поен мора да биде посебен (видео)

Алекс Пјетранџело од Сент Луис блуз го запиша 400-тиот поен во НХЛ-кариерата, а сите се чудат како успеа да погоди од „мртов“ агол.

Слични вести...