Кај да се бега од епидемијата – Новак го фати последниот авион од САД, Роналдо нема да лета за Италија

Коронавирусот прави хаос, а покрај одложувањето на многу спортски настани, спортистите голбално имаат проблеми и со непреченото движење.

Слични вести...