Каков комплимент за Адеми: Станете сите да му се поклониме на овој човек

Спортскиот коментатор на „Арена спорт“ Ивица Блажичко со извонреден комплимент за македонскиот репрезентативец по блескавата игра на „Групама арената“.

Слични вести...