Каков малер – Кларк ја скрши ногата пред да го претстават како засилување

Младиот репрезентативец на Република Ирска чекаше официјална промоција во Ротерам, но непосредно пред да биде претставен, ја скрши ногата на пријателски меч.

Слични вести...