Се си има крај – Завршуваат две епски фудбалски приказни за лојалност кон еден клуб

Двајцата играчи што моментно имаат најдолг стаж во континуитет во Европа на крајот од сезоната ќе се разделат со своите клубови.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *