Капа долу на мраз во чест на Нејтан – Со хет-трик Мекинон ја фрли публиката во транс (Видео)

Конечно личи како што треба да биде плејофот во НХЛ-лигата, со навивачи на трибините и во прекрасен амбиент.

Слични вести...