Катар тргна на сѐ или ништо и загуби од Ангола со гол во последната секунда (Видео)

Се случи вистинско чудо во „Ројал арена“ во Копенхаген во режија на Анголците кои постигнаа два гола во последните 25 секунди и го победија Катар

Слични вести...