Кој чека ќе дочека – Украинец ќе дебитира за Реал Мадрид по 943 дена

Пристигна во редовите на Кралскиот клуб во јуни 2018 година за сума од 8.5 милиони евра, а во среда речиси сигурно за првапт ќе брани за најтрофејниот шпански клуб

Слични вести...