Кој оди понатаму, една од Bet Builder игрите со богати двоцифрени квоти (Фото)

Примамливи квоти од 20.0 до 40.0 може да се најдат во Bet Builder дневен микс понудата на Sport Life.

Има игри во кои се вклучени шутеви во рамки на гол на пет играчи, за секоја репрезентација дека има гол, корнер, офсајд и картон, и други комбинации кои може да ги најдете ТУКА.

За првиот денешен меч од 18 часот помеѓу Швајцарија и Италија, има десет бет билдери, а може да одберете кој да го одиграте во зависност од тоа кој е ваш фаворит. Доколку не сте сигурни кој ќе оди понатаму, тука се и игрите со шутеви на гол на поединци или каде што има игри дека двата тима ќе дадат гол.

- Оглас -

Најнови вести