Кошаркар на Дјук пред Леброн се пофали со атлетските предиспозиции (видео)

Зајон Вилијамсон конкурира за прв избор на НБА драфтот во 2019 година, Џејмс сам се увери зошто токму тој е фаворит и нова ѕвезда во подем

Слични вести...