Ливерпул со шампионска поддршка за медицинскиот персонал ширум светот: Херои наши, ви благодариме (видео)

Лекарите, медицинските сестри и сите вработени во здравствените установи се првата борбена линија во битката против Коронавирусот.

Слични вести...