Македонија не стигна ниту до 50 – Руските јуниори победија убедливо со 70:45

Во првиот и третиот период нашите јуниори не успеаја да ја минат двоцифрената граница со поени, постигнаа по 7 за десет минути игра и заслужено се поразени.

Слични вести...