Македонската икона Кирил Лазаров дебитира како селектор против стариот должник Данска

Најдобриот наш ракометар на сите времиња ќе има тешка задача да подготви стратегија за да се изненади ривал што никогаш не сме го победиле на големи натпревраувања, или квалификации

Слични вести...