Масивен атак кон Џордан – Грант вели документарецот е ср*ње, Фелпс употреби уште потежок збор

Последниот танц предизвика многу реакции, а соиграчот на големиот Мајкл му одговори без влакно на јазикот, а потоа се вклучи и познатиот пливач.

Слични вести...