Маскотата Трики на колена пред малата Македонка (ФОТО)

Уште нешто повеќе од еден час има до почетокот на средбата меѓу Македонија и Црна Гора а Фалангата полека но сигурно пристигнува во салата во Дебрецин.

Интересен момент се случи при доаѓањето на двете сестрички Јана и Калина од Скопје, кога едната од нив се приближи кон официјалната маскота на ова ЕП, која се вика Трики, маскотата падна на колена пред нејзе.

- Оглас -

Најнови вести