Милионот од Втора шанса на Sport Life освоен во Крива Паланка!

Квотата на тикет со една утка беше недостижна, а освен главната награда од 1.000.000 денари, ќе се доделуваат уште четири вредни награди како утеха за оние прогнозери кои имаа супер тикети со една утка.

Слични вести...