Мизеријата продолжува – Кардиф и Нант стигнаа до судот во Лозана за парите од починатиот Сала

Кардиф се жали до Арбтитражниот суд за спорт во Лозана по одлуката на ФИФА дека мора да ја плати отштетата за починатиот Емилијано Сала.

Слични вести...