Монструозно од Тајсон – Тигарот ѝ одгризал рака на жена, боксерот ѝ платил пари за да молчи

Железниот Мајк конечно ја кажа вистинската верзија зошто се откажал од чување на опасните животни кои му беа миленици.

Слични вести...