Муралот на кралицата ќе оди на корекција по реакциите дека повеќе личи на тренерската икона

Еден мурал со ликот на кралицата Елизабета, која почина неодамна, предизвика толку многу реакции што ќе мора да има корекции на сработеното.

Главните критики беа дека кралицата не е прикажана во вистинско светло, туку овој лик повеќе личи на легендарниот тренер сер Алекс Фергусон.

- Оглас -

Најнови вести