На организаторите не им пречи што нема статистика за играчите, им пречи неносењето маски

Иако помина цело прво полувреме, на официјалната интернет-страница на ЕХФ уште нема поединечна статистика за ракометарите на мечевите кои почнаа во 18 часот.

Се работело на случајот и на поправка на системот, но се работи и тоа како на опоменување навивачи ако не носат маска во салата или ја носат под носот. Ова особено се однесува на фановите во првите редови.

- Оглас -

Најнови вести