На Орландо му треба магија за плејоф

Полноќниот експрес во редовното издание и терминот ќе ви понуди анализа и пет предлог-типови од НБА и НХЛ-лигата во завршните периоди од регуларниот дел на двете натпреварувања.

Слични вести...