На средбата од Алжир никој не очекува голови, а тие редовно си играат 3+

Натпреварите од првата алжирска фудбалска лига се познати по малиот број погодоци, но секогаш постојат исклучоци.

Токму таков исклучок е средбата меѓу Кабаиле и Белоуиздад, којашто се игра од 18:45 часот. На последните пет меѓусебни средби, во четири наврати овие две екипи одиграле со најмалку три погодоци, додека една средба завршила со еден гол.

Коефициентот за да видиме три погодоци во Sport Life е фантастичен и тој изнесува 2.75, за тие похрабрите ГГ&3+ изнесува дури 3.15, а тоа го потенцираме дека во два наврати оваа игра исто така била добитна.

ПОСЛЕДНИ ПЕТ НАТПРЕВАРИ

Белоуиздад – Кабаиле 0:1

Белоуиздад – Кабаиле 2:1

Кабаиле – Белоуиздад 0:3

Белоуиздад – Кабаиле 3:1

Кабаиле – Белоуиздад 0:3

- Оглас -

Најнови вести