Надежите му парираа на европскиот првак во игра, но не и во пенали (фотогалерија)

Разликата беше во ефикасноста од белата точка - гостите ја искористија таа шанса, но не и младинците на Милевски.

  • 3mkdespU21
  • 4mkdespU21
  • 12mkdespU21
  • 16mkdespU21
  • 18mkdespU21
  • 19mkdespU21
  • 20mkdespU21
  • 21mkdespU21

Слични вести...