Не одите на ОИ во Токио? Тогаш ајде во војска!

Нема бегање од отслужување на двегодишниот воен рок во Кореја.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *