И Нејмар не е семоќен во ПСЖ – Притиска за Ришарлисон, но Евертон бара богатство за Бразилецот

Бразилецот од ПСЖ е голем пријател со сонародникот од Евертон, но сумата што ја бараат Карамелите е неверојатна висока

Слични вести...