Неочекувани гости во Мелбурн ја потсетија Бренгл на филмовите на Хичкок (Видео)

Имаше интересни сцени на ВТА-турнирот на кој играат тенисерките што испаднаа во раната фаза на Отвореното првенство на Австралија.

Слични вести...