Неверојатниот Клеј Томпсон – Сакаше да игра со скинати лигаменти, паузата ќе биде 6 месеци (Видео)

Во обид да забие во контранапад, бекот на Голден стејт беше фаулиран, падна незгодно и ги скина предните вкрстени лигаменти на коленото

Слични вести...