Обрадовиќ „везе“ српско оро на мекици кај Весели (Видео)

Тренерот Жељко Обрадовиќ и кошаркарите Ахмет Дувериоглу и Николо Мели се главните ѕвезди на видеоклипот кој го имаат снимено присутни на прославата по повод раѓањето на дете на центарот Јан Весели.

Чехот Весели и неговата сопруга Наталија, која е Србинка, пред две недели добија син, кој го крстија Лијам, а на прославата се свиреле различни типови музика. Во чест на мајката, имаше и српски ора, а тренерот Обрадовиќ покажа завидна техника при играњето.

Имаше музика и за останатите вкусови, а според снимката, највесел бил Дувериоглу, но и Италијанецот Мели.

Откако стана татко, Весели сакаше утредента да игра против Олимпијакос, но сепак тренерот сметаше дека треба да го изостави од тимот дека раѓањето на синот е поважно од победата, а Фенер и без центарот славеше во Пиреа.

Погледнете како изгледаше забавата:

- Оглас -

Најнови вести