Олимпија: Просинечки многу пие и пуши! Просинечки: Најголеми измамници што сум видел!

Крајот на соработката на Олимпија Љубљана и тренерот Роберт Просинечки не беше пријателски. Двете страни имаат лошо мислење едни за други и различни толкувања на нештата.

Од клубот велат дека Хрватот многу пиел, пушел и речиси секојдневно играл карти до 4 часот наутро, додека некогашниот феноменален фудбалер вели дека во животот сретнал разни измамници и лажговци, ама овие во Олимпија биле најголеми од сите.

- Оглас -

Најнови вести