Оригинална донација од легендата на Арсенал

Патрик Виера одлучи да им помогне на најстарите жители на Ница кои се сместени во домови за стари. Тој смета дека во овој период важно е да се остане во контакт со најблиските, па затоа донираше над 250 таблети од марката „Аpple“ во четири домови за стари лица со цел да може да се одржи контакт со семејствата.

Пандемијата со Корона-вирусот нè затвори во домовите,  надвор може да се излезе само ако се работи за итен случај. Логично, посети во домовите за стари лица се забранети особено што таму живеат луѓе кои лесно може да ја ззагубат животната битка со вирусот Ковид-19.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

- Оглас -

Најнови вести