Ова е најлудиот сервис во тенисот, но дали е корисен и на мечеви? (Видео)

Таман ќе помислите дека сте виделе се во тенисот, ќе се појави некој што ќе ве демантира. На еден тренинг на тенисери во австриски Кицбил каде што се игра „Џенерали опен“ турнирот, едниот изведе необичен сервис со кој делумно го збуни противникот, а и сите кои ја видоа снимката.

Многумина сметаат дека ова е нерегуларен сервис и оти не треба да се признае на официјален меч, а други сметаат дека ваков трик сервис не би помогнал многу, бидејќи топчето оди со многу мала брзина кон противничкото поле.

Што мислите вие?

- Оглас -

Најнови вести