Ова го има само кај нас – Македонија е домаќин на Европско првенство на кое не учествува

ФИБА ни додели организација на Европско првенство за кошаркарки до 16 години, а вистински куриозитет е дека нашата селекција не учествува на турнирот.

Слични вести...