Панче Ќумбев во акција – Синдикатот на фудбалери понуди да помогне со тестови за ковид-19

Претседателот на Синдикатот на професионални играчи објави дека ќе организира околу 300 тестови за ковид-19 за прволигашките фудбалери.

Слични вести...