Пандев: Имав многу понуди, но повикот „Мурињо те бара“ не се одбива

Капитенот на македонската репрезентација во интервју за Калчомеркато вели дека Специјалниот, навистина е специјален, а повикот во јануари 2010 година му донесе многу радост

Слични вести...