Пеп изненадува: Замената за Агуеро ќе биде играчот кој воскресна како Светец?

На Ингс му се предвидуваше голема кариера во Ливерпул пред тешките повреди, но во Саутхемптон повторно се пронајде и добива втора шанса да игра за гигант

Слични вести...