Порто ќе ризикува, за 7 милиони евра ќе го купи португалскиот гангстер од Олимпијакос

Иако е осуден на условна казна затвор од пет години, Рубен Семедо е на прагот да игра за новиот првак на Португалија.

Слични вести...