Познат англиски судија на трибини се однесуваше како „ултрас“ (видео)

Тимот за којшто навива ќе игра на „Вембли“ за пласман во третата англиска лига, тоа е доволна причина за на ваков начин да ги искаже емоциите.

Слични вести...