Рамос кажа „да“, се ожени со жената со која има три деца (Фото)

Церемонијата се одржа во катедралата во Севилја, а сега следува веселбата која ќе личи на рок концерт, бидејќи ќе свири и бендот АЦ/ДЦ.

Слични вести...