Разиграна Македонија – Алиоски е најдобар стрелец во Д сегментот, во топ-5 и Пандев и Трајковски

Македонија е најефикасна репрезентација во Д сегментот од Лигата на Нации во конкуренција на уште 15 репрезентации, а имаме и тројца стрелци во топ-5

Слични вести...