Ришарлисон со провокативен поздрав до Аргентина, се јави Де Паул да го потсети што се случи пред пола месец (фото)

Од позвучните селекции на фудбалскиот турнир, продолжи Бразил, додека Гаучосите не ја поминаа групната фаза.

Слични вести...