Се сеќавате на приказната за глупавиот и поглупавиот? Двајцата тренираа заедно, едниот ќе биде казнет

Мејсон Маунт не ја почитуваше наредбата на клубот да биде во самоизолација, тренираше заедно со големиот другар од детството Деклан Рајс и сега го очекува санкција.

Слични вести...