Шалке 04 бара помош од навивачите, на потег се и браќата на Комити

Клубот од Гелзенкирхен очекува навивачите со сезонски билети и тие што имаат купени билети за мечевите што не се играат да се откажат од поврат на парите.

Слични вести...